Poids de l’Open access dans la production CNRS
Home
Resources
Graphs
Search
Export
Sign in
Titre
Efficiency of the optimized microwave assisted extractions on the yield, chemical composition and biological activities of Tunisian Rosmarinus officinalis L. essential oil
XX
DOI
DOI
10.1016/gbp.2017.07.011
XX
DOAI
DOAI
10.1016/gbp.2017.07.011
XX
Identifiant WoS
WOS:000412044400022
XX
Accès ouvert
OA - Inconnu
XX
Source - Accès ouvert
OA - Inconnu
XX
Type d'accès
Inconnu
XX
Editeur
Inconnu
XX
Source
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING
XX
ISSN
0960-3085
XX
Type de document
Article
XX
Notoriété
3 - Correcte
XX
CNRS
Oui
XX
CNRS - Institut
INC - Institut de chimie
XX
uid:/3BCH3Q7Z
12/10/2021 14:52:53 (latest)
Add field
Share/Export
Powered by
Lodex
9.6.0